Dárek zdarma v hodnotě 389 Kč k vlasovému séru

Novinka! Tuhý EKO šampon Meruňka

S láskou k vlasům a přírodě…

 

 Máme obrovskou radost, že Vám můžeme konečně představit dlouho očekávanou novinku v našem sortimentu, na které jsme dlouho a s nadšením pracovali. Seznamte se s Revitalizujícím & hydratačním tuhým EKO šamponem MERUŇKA s přírodními oleji. Hydratuje, regeneruje, obnovuje a chrání vlasy. Vydrží až 50 umytí, má příjemný tvar a fantastický voní.

Tuhé šampony se v posledních letech staly velkým kosmetickým hitem! Právě s ním můžete objevit ekologičtější způsob mytí vlasů. A jelikož u jeho vzniku po celou dobu byla naše vývojářka Terka Růžičková, zeptali jsme se jí na pár otázek, abychom tento výjimečný šampon pořádně prozkoumali.

 

Terezko, jak moc byla náročná práce na vývoji tuhého šamponu, už jen vzhledem k tomu, že je navíc v našem sortimentu absolutní novinkou?
Na vývoji tuhého šamponu jsme spolupracovali společně s kolegy z Belgie, kteří jsou odborníci ve výrobě tradičních tuhých mýdel. Na začátku celého vývoje stála myšlenka, že bychom chtěli na trh uvést tuhý šampon, který nebude nechávat vlasy vysušené a elektrizující. Tento problém jsme totiž zaznamenávali téměř u všech tuhých šamponů, které jsme na našich vlasech zkoušeli. Bylo jich opravdu velké množství – těch, co jsou již na trhu, ale i těch, co jsme měli pouze jako vývojové vzorky.

Hledali jsme tedy tu nejvhodnější a nejšetrnější kombinaci bezsulfátových mycích složek, neboli tenzidů, které by účinně odstranily nečistoty z vlasů, ale zároveň vlasy nevysušovaly a zanechaly je po umytí krásně hladké. Což se nám nakonec povedlo.

Recepturu jsme dále obohatili o vyživující bambucké máslo, zvláčňující meruňkový a mandlový olej, hydratační extrakt z mořské řasy a pečující a revitalizující ovesný betaglukan. Vznikl tak produkt, který splnil naše očekávání. A nejen očekávání naše, ale i několik desítek žen z řad našich zaměstnankyň, které šampon poctivě a důkladně testovaly před jeho uvedením na trh a byly z něho nadšené.

V čem spočívá jeho výhoda oproti běžným šamponům?
Výhod je hned několik. Tou hlavní výhodou našeho EKO šamponu je bezpochyby to, že při jeho vypotřebování nevzniká žádný zbytečný odpad a vydrží nám až 50 umytí.98,80 % ingrediencí přírodního původu a nenajdete v něm žádné sulfáty, ani silikony. Obsahuje pouze 6 % vody, což je oproti běžným šamponům zanedbatelné množství. Klasické šampony běžně obsahují až 50 % vody. Díky nízkému obsahu vody nemusí být nijak konzervován. Je vůči přírodě opravdu velmi šetrný!

"Hledali jsme tedy tu nejvhodnější a nejšetrnější kombinaci bezsulfátových mycích složek, neboli tenzidů, které by účinně odstranily nečistoty z vlasů, ale zároveň vlasy nevysušovaly a zanechaly je po umytí krásně hladké. Což se nám nakonec povedlo."

Jaké je ideální skladování takového šamponu – například ve sprše?
Ideálně po každém použití šampon vysušit a odložit na nějakou podložku – např. mýdlenka. Můžeme ale použít i krabičku, ve které se prodává, kterou necháme po každém použití otevřenou, aby mohl šampon prosychat.

Na jaký typ vlasů je ideální?
Je určený na slabé a poškozené vlasy, díky hydratačním, revitalizujícím a regeneračním přísadám. Pomáhá ke zvýšení pružnosti a naopak snížení lámavosti, chrání vlas a dodává lesk. Ale ocení ho určitě i každý s normálním typem vlasů.

Jak často se doručuje používat tuhý šampon?
S klidným svědomím ho doporučujeme požívat každý den a to vzhledem k jeho šetrnému složení i provedení.

 

Moc nás těší, že se o tuto velkou novinku můžeme podělit konečně i s Vámi! Zkuste se zbavit stereotypu a vyměnit svůj klasický šampon za ekologičtější variantu … Tuhý EKO šampon Meruňka si zamilujete i díky jeho krásnému srdíčkovému tvaru, který dokonale padne do ruky a překrásně voní po šťavnatých meruňkách.

Informace o tom, jak zpracováváme a chráníme Vaše osobní údaje, najdete na stránce Ochrana osobních údajů.